stuur ons een bericht

Contact & openingstijden

Joekell.eu

Tel: +31 (0) 499-700272
E-mail: info@joekell.eu

Kantooradres
Torenallee 52-54
5617BD, Eindhoven
Nederland
KVK: 67208673

LET OP: Dit adres bevat geen fysieke winkel, Joekell.eu verkoopt haar producten uitsluitend online of op onderstaand adres bij het showmodel!

Openingstijden
Ma t/m vr –10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag  –12.00 uur tot 16.00 uur.
Zondag      — Gesloten

meest gestelde vragen

Hoe lang heb ik garantie?

Wij hanteren een garantietermijn van 12 (zegge twaalf) maanden. Onder de garantie vallen fabrieksfouten en transportschades. Mocht u een klacht hebben over een eventuele fout of schade stuur ons dan even een bericht middels het contactformulier.

Zijn de Joekell's ook geschikt voor buiten?

U kunt uw Joekell natuurlijk voor buiten gebruiken maar zorg er dan voor dat hij droog ligt. Hoewel de cover wel degelijk nat mag worden is het niet de bedoeling dat de vulling nat wordt.

Waarmee kan ik betalen?

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan. Betalen is bij veilig en kan via de volgende manieren: Ideal, Credit Cart, Bankcontact/Mister Cash, Paypal, Bitcoin, Belfius, KBC/CBC, Sofort Banking en via een directe bankoverschrijving. Zorg bij een directe bankoverschrijving er wel voor dat je bestelnummer vermeld is.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wij leveren in de gehele Europese Unie. Voor Nederland is de verzending gratis. Voor andere landen worden er verzendkosten berekend.

Wat is de levertijd?

De maximale levertijd is twee werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Tevens is de verzending binnen Nederland gratis. De verzendkosten naar België en Duitsland zijn €19,95. Voor andere landen binnen Europa bedragen de verzendkosten €39,95.

Hoe worden de Joekell's geleverd?

De Joekell’s zijn vacuum verpakt waardoor ze makkelijk verzonden kunnen worden. Daarnaast zijn ze verpakt in een tas met handvaten zodat het pakket gemakkelijk te verplaatsen is.